Skriftstørrelse

Personvern og informasjonskapsler

Når du bruker nettsidene våre legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene, og de kommunale tjenestene. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker informasjonen.

Ansvar

Kommunen er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som er til hjelp i forbindelse med drift og vedlikehold av nettsiden vår.

Webanalyse

Dette nettstedet bruker Siteimprove Analytics, en tjeneste for webanalyse levert av Siteimprove GmbH.
Siteimprove Analytics bruker "informasjonskapsler", som er tekstfiler som plasseres på din datamaskin, for å hjelpe nettstedet å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet.
Informasjonen som genereres av informasjonskapslene om din bruk av nettstedet (inkludert IP-adresse) vil bli overført til og lagret av Siteimprove på servere i Danmark. Siteimprove vil bruke denne informasjonen for å vurdere din bruk av nettsiden og lage rapporter til nettstedet om aktiviteten på nettstedet.
Siteimprove vil ikke overføre denne informasjonen til tredjeparter. Du kan avvise bruken av cookies ved å velge de riktige innstillingene på nettleseren din men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, vil du kanskje ikke kunne bruke alle funksjonene på dette nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til behandling av data om deg, med det formålet som er beskrevet ovenfor.
Siteimprove Analytics er en videreutvikling av Google Analytics. Vi bruker IP maskering som gjør at din private ip adresse skjules for Google.

Nettsiden benytter ikke Facebook Social Plugins men lenker direkte til tjenestene til Facebook så vi deler heller ikke dine søkebegrep eller surfevaner på våres websider med Facebook.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom deg og kommunens nettside hver gang du ser på en av sidene våre. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig og benyttes ikke til å identifisere deg som person.

Informasjonskapsler ved bruk av nettsiden vår:

Navn: nmstat
Varighet: 1000 dager
Denne informasjonskapselen samler informasjon om brukerens besøk på nettsiden.
Statistikk om bruk betyr for eksempel når brukeren sist besøkte siden. Denne informasjonen blir igjen brukt for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Informasjonskapselen inneholder en tilfeldig generert ID som brukes til å gjenkjenne nettleseren når en bruker besøker en side. Informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon og brukes kun til statistikk på bruk av siden

Navn: Siteimprove
Varighet: Slettes etter hvert besøk
Denne informasjonskapselen brukes kun til å samle informasjon om hvilke sider en bruker besøker på nettsiden. Denne informasjonen brukes vanligvis for å korte ned på brukerreisen, og hjelper brukeren til å finne informasjon raskere.

Søk

Vi lagrer informasjon om søkeord og valg du benytter i søkefunksjonen på nettsiden vår. Vi bruker informasjonen til å bedre innhold og navigasjon for brukere av nettsidene. Bruksmønster og statistikk fra søk kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, som for eksempel IP-adresse.

Henvendelser om personvernerklæringen rettes til kommunen. 

  • Last updated on .